(FOTO) PROCURILE FOTOGRAFIJE: Arsenalova velika želja zbog neopreznosti napravila pravi haos u Engleskoj!

Autor:

Sport

10.08.2020

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese se Ostrvo! Krilo Kristal Palasa Vilfred Zaha je nekadašnja želja Arsenala koga nije uspeo da ga dovede prošlog leta u svoje redove, ali on je odlučio da ispuni svoj dečački san i da prvi krene u ofanzivu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilfred Zaha

Zvezda Palasa se previše opustila u gradu, pa je poslala jasnu poruku Mikelu Arteti i rukovodstvu "tobdžija".

Zaha se slikao ispred svetleće reklame na kojoj je pisalo "Zaha to Arsenal" i izazvao pravu pometnju u fudbalskim krugovima.

Arsenal je prošlog leta hteo da dovede Zahu i razbije kasu, bio je najveća želja kluba sa "Emirejtsa", međutim, Kristal Palas je zacepio brutalnu cenu od 90.000.000.

Internacionalac Obale Slonovače bio je očajan što do transfera nije došlo prošlog leta, ali klub se odlučio za krilnog igrača Nikolasa Pepea.

Foto: instagram.com/printscreen

Posle objava koje su osvanule na društvenim mrežama, Zaha se oglasio i distancirao od bilo kakvih spekulacija. Ali, ko zna...

Nakon sezone u kojoj je imao samo četiri gola i pet asistencija, izgleda da je Kristal Palas spreman da ga pusti, i to po mnogo povoljnijim uslovima.

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading