VRTOGLAVO MU RASTE CENA: Savo tvrdi da Sadik vredi 20 miliona, ali posle OVOGA će to biti SIĆA

Autor:

Sport

09.08.2020

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bude hteo da kupi Nigerijca, moraće da donese ozbiljan džak para u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

fudbalski klub Partizan u ovom trenutku u svom sastavu ima dve "zlatne koke", Filipa Stevanovića i Umara Sadika, a šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević tvrdi da Nigerijac vredi 20 miliona evra. Te reči preneli su i nigerijski mediji, koji tvrde da bi cena visokog napadača uskoro mogla da bude još veća.

Naime, nigerijski "OwnGoalNigeria" tvrdi da će Sadik u najskorijem roku postati reprezentativac Nigerije, što automatski povlači i povećanje tržišne vrednosti.

Nigerijci tvrde da su za Sadika zainteresovani Monako i Lil, ali da bi Partizan trebalo da sačeka sa prodajom, jer će za šest ili 12 meseci moći mnogo više da zaradi.

 

Narednu utakmicu reprezentacija Nigerije trebalo bi da odigra 8. septembra u okviru kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, protiv Lesota, što znači da će selektor Gernot Ror uskoro objaviti spisak na kome će se možda naći i golgeter crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading