ODJECI ŽREBA: Mrkela zadovoljan, ali UPOZORAVA

Autor:

Sport

09.08.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, prvak Srbije će ukrstiti koplja sa najboljim timom Gibraltara.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Fudbaleri Crvene zvezde će u novi pohod na Ligu šampiona krenuti od prvog kola kvalifikacija, a žrebom u Nionu je odlučeno da će se crveno-beli u toj fazi sresti sa prvakom Gibraltara, ekipom Evrope.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je prve utiske sa žreba u Nionu na kom je Crvena zvezda za protivnika dobila šampiona Gibraltara ekipu Europe.

- Zadovoljan sam žrebom. Još juče, kada se lista potencijalnih rivala svela na tri ekipe, bilo nam je jasno da je moglo biti teže. Ekipa Evrope je šampion svoje zemlje i svakako moramo biti oprezni. Dobro je da ne moramo na dalek put i da ćemo mi biti domaćini. Naravno, idemo korak po korak. Setite se kako je Seltik prošao pre nekoliko godina protiv šampiona Gibraltara, a namučila se i Legija prethodne sezone - naglasio je Mrkela.

 

Meč će biti na programu 18. ili 19. avgusta, žrebom u Nionu je odlučeno da će Crvena zvezda biti domaćin, a igraće se jedna utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading