KLOP ČINI USLUGU CRVENO-BELIMA: Liverpul donosi Zvezdi preko potrebne milione!

Autor:

Sport

09.08.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za Crvenu zvezdu stižu iz Liverpula. Engleski šampion odlučio je da Marka Grujića proda ovog leta!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Naime, kako piše "Liverpul Eho", dobro obavešten kada su u pitanju poslovi u klubu sa "Enfilda", Jirgen Klop je ipak odlučio da ovog leta proda Marka Grujića jer će nastati velika gužva na poziciji koju pokriva Srbin.

Tijago Alkantara je opcija broj jedan, dok se prate i Džamal Luis iz Noriča, odnosno Vilson iz Burnmauta pa bi Grujić pored već oformljenog veznog reda bio višak. Englezi su odlučili da ne žele novu pozajmicu već samo prodaju za koju veruju da će izvući najmanje 20.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Tako nešto obradovalo bi Crvenu zvezdu koja čeka transfer bivšeg igrača jer joj pripada 10 posto od naredne prodaje. Ako Liverpul dobije željeni novac, na račun šampiona Srbije biće uplaćeno 2.000.000 evra što uopšte nije malo.

Herta je prva stala u red, a pominje se i nekoliko premijerligaških klubova kojima nije teško da odreše kesu kada su u pitanju pojačanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading