MILIONI STIŽU NA MARAKANU: Italijanski velikan spremio džak novca za Zvezdinog vezistu!

Autor:

Sport

09.08.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dovođenja brojnih pojačanja došao je red da Crvena zvezda zaradi neki novac od prodaje igrača. Sjajni vezista Miloš Vulić mogao bi da napusti Marakanu već ovog leta, pošto je Verona veoma zainteresovana da ga dovede u svoje redove.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kako piše italijanska "Arena", Verona bi posle Darka Lazovića i Borisa Radunovića da u svoje redove dovede još jednog Srbina, poučena iskustvom nekadašnjeg kapitena Zvezde koji je postao jedan od temelja ekipe iz Serije A. Pominje se ponuda od 2.000.000 evra.

Italijanski prvoligaš "pikirao" je Miloša Vulića kao idealno rešenje za vezni red, a pored njega na spisku želja su još jedan Srbin, Nikola Ninković kao i Slovenac Miha Zajc, koji je bio opcija Crvene zvezde, ali je umesto njega došao Gelor Kanga.

Trener Verone je Hrvat Ivan Jurić pa ne čudi što želi igrače sa ovih prostora u svojim redovima, a videćemo koja će mu se od ove tri želje ispuniti.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
laza

09.08.2020 16:15

Malo jeste ali Zvezda ima mnogo veznih, a i treba joj novac,utoliko neka ide.

Aleksa

09.08.2020 18:33

Sve,sve ali kad je to Verona bila velikan italijanskog fudbala?