SKROMNO: Mi smo najbolji tim na svetu!

Autor:

Sport

09.08.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Kike Setijen bio je zadovoljan posle pobede nad Napolijem u osmini finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setjen

Katalonci su odigrali dobru utakmicu, pre svega Lionel Mesi i zasluženo su se plasirali među osam najboljim timova Evrope.

Setijen, čiji je ostanak na klupi Barse neizvestan, posle utakmice je kazao da je, pre svega, zadovoljan fizičkom spremom ekipe.

- Uvek može bolje, mislim da smo bili odlični protiv Napolija, pre svega u prvom poluvremenu. Na ovom nivou nikad ne možeš da igraš samo svoju igru, moraš da gledaš i šta protivnik radi. Barselona je najbolja ekipa na svetu, ali tu su i Bajern, Real Madrid. Zadovoljan sam spremom ekipe, a u petak će biti baš teško jer igramo protiv odličnog tima. Imamo najboljeg igrača na svetu, dok Bajern ima Levandovskog koji je dao 13 golova ove sezone u Ligi šampiona- rekao je Setijen.

 

Setijenu ostanak na klupi katalonskog giganta umnogome zavisi od učinka u Ligi šampiona, s obzirom da je u La Ligi podbacio i izgubio titulu od Real Madrida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading