NIJE TAJNA DA GA GRCI ŽELE: Petrović pričao o Olimpijakosu

Autor:

Sport

09.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista poseduje veliki talenat.

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović

Vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović oporavio se od povrede i bio jedan od igrača u startnoj postavi na utakmici drugog kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša. Momak rođen u Krupnju govorio je za klupski sajt o uspešnom povratku na teren i prvom gostovanju u sezoni koje crveno-bele očekuje večeras od 18 časova i 30 minuta protiv Mačve iz Šapca.

- Idemo u Šabac i daćemo maksimum da ostvarimo još jednu pobedu i osvojimo nova tri boda. Mister nas stalno podseća da je svaka utakmica borba za titulu i mi to tako gledamo. Mačva je još u Kupu Srbije pokazala da je težak protivnik, pogotovo kada Šapčani igraju na svom terenu. Maksimalno smo skoncentrisani i posvećeni toj utakmici. Gledamo da iz duela u duel napredujemo i postižemo što više golova – naglasio je Petrović.

Izabranici Dejana Stankovića na odličan način započeli su novu sezonu, a talentovani vezista istakao je da dobre igre tek očekuju crveno-bele.

- Ostvarili smo dve pobede na početku sezone, u obe smo postigli po tri gola. Mislim da smo na te dve utakmice pokazali koliko smo dobro radili na pripremama. Još uvek se oseća umor od trenažnog procesa i siguran sam da ćemo tek za tri ili četiri meča pokazati pravu formu. Cilj nam je da ove godine osvojimo duplu krunu i izborimo takmičenje u Evropi.

Na jučerašnji dan 2019. godine Njegoš Petrović zvanično je promovisan kao fudbaler Crvene zvezde, a godinu dana kasnije može se pohvaliti osvojenom prvenstvenom titulom i igranjem u najelitnijem evrpskom takmičenju.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Predstavljanje Njegoša Petrovića

- Već četiri godine igram seniorski fudbal, međutim imam 21 godinu i još uvek spadam u grupu mlađih igrača. Nikada se nisam bolje osećao u karijeri, posebno poslednjih šest meseci. Sigurno da mi je najlepši momenat u Crvenoj zvezdi debi u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa i pobeda od 3:1 - istakao je Petrović, koji se možda baš na toj utakmici dopao upravi grčkog velikana.

Talentovani mladi reprezentativac Srbije govorio je i o pripremnom periodu koji je šampion Srbije odradio na Divčibarama i u Staroj Pazovi.

 

- Nisam bio u prilici da odradim celokupne pripreme zbog povrede zgloba. Značilo mi je što sam bio sa ekipom, posmatrao sam kako je tekao celokupni trenažni proces i prisustvovao analizama. Zbog povrede sam morao da izostanem sa većeg dela rada na terenu, ali sam što se tiče teorijskih zahteva bio u potpunosti uključen. Oduševili su me uslovi rada na Divčibarama, od terena preko hotela i moram da kažem da se ne bih bunio da svake godine pripreme odrađujemo u Srbiji.

Koliko podrška navijača nedostaje timu iz Ljutice Bogdana, još jednom je potvrdio Njegoš.

- Navijači nam nedostaju zaista mnogo, iako osećamo njihovu podršku, koliko je to moguće u ovom trenutku. Utakmice bez njih su apsolutno drugačije i jedva čekamo svi da se ponovo vrate na tribine i da konačno osetimo atmosferu koju samo naši navijači znaju da naprave - zaključio je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading