PREVENCIJA JE NAJBITNIJA: Nećete verovati na čemu spava Leo Mesi zbog straha od koronavirusa!

Autor:

Sport

08.08.2020

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku pandemije koronavirusa svako gleda kako najbolje da se zaštiti od ove pošasti. Lionel Mesi i njegova supruga otišli su korak dalje od toga. Naime, njih dvoje spavaju na specijalno dizajniranom da neutrališe viruse, bakterije i ostale nevidljive izvore zaraze.

Leo Mesi

Madridski "As" navodi da je najbolji fudbaler sveta potom zamenio sve dušeke u prostranoj hacijendi kraj Barselone, u kojoj bračni par živi sa sinovima Tijagom, Ćirom i Mateom, kao i francuskim mastifom, Hulkom, čim su do njega stigle vesti o najnovijem pronalasku.

Anti-koronavirus dušek je izum jedne španske kompanije, koja tvrdi da materijal od kojeg je skrojen neutrališe 99,84 odsto poznatih virusa i bakterija. Ne precizira se, međutim, šta čini preostalih 0,16 odsto i da li se zlokobna mutacija koronavirusa nalazi u prvoj ili drugoj grupi.

Za marketing strategiju izabran je atipičan pristup - darovanje skupocenog proizvoda osvajaču šest "Zlatnih lopti", iz čiste brige za njegovo zdravlje. Dušek "čuva" vlasnika tako što nanočestice iz njegovog površinskog sloja neutrališu viruse u roku od četiri sata i tako sprečavaju širenje zaraze.

Drugim rečima, anti-koronavirus vas ne može izlečiti, ukoliko sa infekcijom spavate na njemu, ali vas može sačuvati u situacijama kada je, pre vas, tu sedela ili spavala zaražena osoba.

Od "dodatne opreme", dušek ima nekoliko nivoa vibracije, kao i sistem za toplotnu masažu stopala kojom uspavljuje i opušta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading