SUPERLIGA SE NASTAVLJA U NEDELJU: Večitima na papiru lako, Vojvodina juri prvu pobedu na teškom gostovanju

Autor: Tanjug, Republika

Sport

08.08.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće kolo nacionalnog šampionata ne donosi nijedan pravi derbi.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Vojvodina - Spartak prošle sezone

Fudbalska Superliga Srbije nastavlja se sutra, a u centru pažnje biće gostovanje Crvene zvezde Mačvi u Šapcu, kao i Partizanov "popravni" u Humskoj protiv Javora.

Aktuelni šampion je posle dva kola odmah preuzeo lidersku poziciju, protiv Novog Pazara i Radničkog ostvario je identične pobede od 3:0 i na prvom gostovanju ove sezone želi da nastavi niz.

Sa druge strane, crno-beli su posle poraza u Pazaru već u minusu tri boda, pa se pobeda protiv Javora za izabranike Save Miloševića nameće kao imperativ.

 

Posle dva startna remija, protiv TSC-a i Čukaričkog, Vojvodina će "na krovu" protiv Voždovca tražiti prvu pobedu u sezoni, biće zanimljivo u Nišu gde Radnički čeka Novi Pazar, kao i na Banovom brdu, gde je u malom gradskom derbiju Čukarički domaćin Radu.

Raspored 3. kola Superlige, sutra: Mačva - Crvena zvezda (18.30), Spartak - Metalac, Mladost - Inđija, Napredak - Radnik, Radnički Niš - Novi Pazar, TSC - Zlatibor (19.00), Čukarički - Rad, Partizan - Javor, Proleter - Bačka, Voždovac - Vojvodina.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading