EKSTAZA: Stigla potvrda - Zvezda vraća još jednog miljenika navijača!

Autor:

Sport

08.08.2020

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su se Gelor Kanga i Aleksandar Katai vratili u Crvenu zvezdu, crveno-beli su izgleda krenuli po još jednog nekadašnjeg igrača!

RepublikaFoto: Starsport
Plavšić i Gelor Kanga

Kako piše češki portal "isport" Zvezda je već kontaktirala agenta Srđana Plavšića, koji je potvrdio da postoje kontakti, i da je moguće da se posao uskoro završi.

- Zvezda je jako zainteresovana za Plavšića. Postoji velika verovatnoća da se posao zaključi vrlo brzo - rekao je Igor Gluščević, agent mladog veziste.

Plavšić je u Zvezdi ostavio sasvim solidan utisak, šansu je dobijao kod Miodraga Božovića i ume je da je iskoristi na pravi način. Redove crveno-belih napustio je na leto 2017. godina kada je za 1.300.000 prešao u Spartu iz Praga.

 

Nakon Kange, šampion Srbije bi u jednom prelaznom roku mogao da vrati dvojicu bivših igrača i to iz istog kluba. Za češki tim Plavšić je odigrao 20 mečeve i upisao jedan gol uz četiri asistencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading