(VIDEO) JEDAN, ALI VREDAN TRI BODA: Boaći sa penala za minimalac Zvezde protiv Spartaka

Autor:

Sport

25.10.2017

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Beogradu ekipu Spartaka 1:0 u zaostalom meču 9. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći slavi gol sa saigračima

Jedini strelac za crveno-bele bio Boaći u 22. minutu sa penala.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 37 bodova, dok je Partizan drugi sa 33. Spartak je peti sa 26.

Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Zemunu, dok će Spartak igrati sa Radnikom u Surdulici.


Oba tima su ušla ofanzivno u meč, a prvu šansu su imali gosti posle greške golmana Zvezde Milana Borjana. On je na kraju uspeo da zaustavi da lopta uđe u mrežu.

Boaći je u narednom napadu napravio dobar prodor, a odbrana Spartaka je u poslednjem trenutku sprečila da lopta dođe do samog Radonjića. Crvena zvezda je povela u 22. minutu. Sudija Dragan Čolović je pokazao na penal posle duela Boaćija i Radovanovića u šesnaestercu Zvezde. Boaći je bio siguran sa bele tačke.

Zvezda je potom imala šansu preko Kange, ali promene rezultata do kraja prvog poluvremena nije bilo, a Zvezdi je poništen jedan gol. Ostaje dilema da li je sudija opravdano postupio, kao i u situaciji kod penala.

Na startu drugog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja. Gosti su zapretili dva puta domaćem timu, a Zvezda jednom. Zvezda je potom propustila šanse preko Radonjića i Krstičića, a u 84. minutu nova sporna situacija. Nikolić je krenuo sam ka golu Zvezde, a pomoćni sudija je podigao zastavicu. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata iako su crveno-beli još jednom u samom finišu tražili penal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading