"Nećemo se zanositi da je Partizan slab tim!"

Autor:

Sport

08.08.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je da se "ne treba zanositi" da je Partizan slab tim na osnovu igre iz prva dva kola.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Bondžilić

On je istakao da bi pristup iz meča protiv Napretka mogao da donese pozitivan rezultat njegovoj ekipi u Beogradu.

- Ne treba trošiti reči o Partizanu, niti se zanositi da su oni slab tim, bez obzira na prva dva kola, koja su nešto lošije odigrali. Svi znamo i veličinu kluba i kvalitet igrača i upravo zbog činjenice da su nešto lošije odigrali prve dve utakmice čeka nas još teži zadatak da se uspešno suprotstavimo Partizanu na njihovom stadionu- rekao je Bondžulić.

Javor u ovaj meč ulazi posle ubedljive pobede protiv Napretka, dok su crno-beli poraženi u Novom Pazaru.

RepublikaFoto: Starsport

- Mislim da ekipa Javora mora ponoviti pristup i energiju iz utakmice protiv Napretka. Ta utakmica je model kako bi Javor trebalo da izgleda i igra i nadam se da ćemo to što više puta ponoviti u ovoj sezoni. Nadamo se pozitivnom rezultatu- rekao je trener Javora.

 

I fudbaler Javora Miroslav Maričić zadovoljan je prethodnom utakmicom i smatra da Javor može da se nada povoljnom rezultatu i u Beogradu.

- Partizan je jako kvalitetan, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Ne predajemo se, čekaćemo svoje šanse i ukoliko ponovimo želju, borbenost i zalaganje iz prethodne utakmice, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu- rekao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading