NIJE DOBRO: Milošević progovorio o poniženju i nefudbalskim stvarima - sve je bilo uzalud...

Autor:

Sport

08.08.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u velikim problemima. Na startu prvenstva su već izgubljena tri boda, a još više brine sve koji vole Partizan kako izgleda ekipa i očigledno je da su problemi dublji od same igre.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

To je potvrdio i šef struke Savo Milošević.

– Imali smo dosta razgovora u ova dva-tri dana, što individualno, grupno, što sa rukovodstvom kluba. Bitno nam je da vratimo energiju i trku koju nismo imali u prethodne dve utakmice. Taj rezultat je bio mizeran i poražavajući. Govorio je da momci nisu hteli iz nekog razloga. Ja te razloge nisam imao u glavi i ostao sam zatečen kada sam ih čuo. Postoji niz problema unutar ekipe koje sam tek sada video. Da li ćemo uspeti i u kojoj meri da ih rešimo… Sada smo ponovi stavili sami sebi mač nad glavom i biće jako teško u hodu, u takvoj situaciji, ispravljati i greške- rekao je Milošević.

Nekoliko dana posle razočarenje posle utakmice u Novom Pazaru ne jenjava.

– Moje razočaranje je veliko, jer sam bio uveravan da je sve drugačije. Ostao sam iznenađen ovakvom partijom u Pazaru. Ja sam neko ko ima mnogo iskustva sa terena, odigrao sam stotine i loših utakmica, doneo loših odluka, ali ovo što se desilo na poslednjoj utakmici su vanfudbalske stvari kojima nikada nisam želeo da se bavim. Kada se dešavaju takve nefudbalske stvari, onda one fudbalske teško donose pobedu.

Da li je istina da je razmišlljao o ostavci?

RepublikaFoto: Starsport

– Da. Ali, ostao sam zato što je suviše rano da se odustaje. Nisam neko ko ide linijom manjeg otpora, da prestanem da se borim posle jedne utakmice. Rešio sam da nastavim da se borim, pa ćemo videti da li to ima smisla.

Posle Novog Pazara trener crno belih nije mogao na sebe da prihvti krivicu za poraz.

 

– Nisam imao ovog puta razlog zbog kojeg bi mogao da odbranim ekipu. Nisam osetio samo razočaranje, nego i poniženje. To nije bio incident, ovo je nešto što nam se konstanto ponavlja. Cela moja priča tokom priprema je bila da izbegnemo ovakve stvari na, uslovno rečeno, malim utakmicama. A, kada se desi ovakav meč, vidi se da je sve bilo uzalud.

Na kraju se osvrnuo predstojećoj utakmici sa Javorom. Kako je odigrati?

– Utakmice u Pazaru, pa dobrim delom i u Kruševcu su pravi pokazatelji kako ne treba. Znači, sve samo kontra i onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading