TRENER MAČVE PRETI ZVEZDI: Nema predaje, već smo pokazali da možemo da im pariramo

Autor:

Sport

07.08.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u nedelju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Radio-televizija As Šabac
Dragan Aničić

Fudbaleri Mačve u nedelju od 18 časova i 30 minuta na svom terenu dočekuju Crvenu zvezdu u okviru trećeg kola Superlige Srbije, a strateg Šapčana Dragan Aničić se nada da će njegova ekipa pomrsiti račune crveno-belima.

Šef stručnog štaba Mačve poručio je da se njegova ekipa neće predati unapred.

- Sigurno je da ćemo pokušati da na svaki mogući način neutrališemo taj njihov kvalitet u igračkom kadru, ne plašimo se, ovo je za nas jedan izazov i igrači će pokušati ono što je u ovom trenutku možda neostvarivo. Zvezda ima tridesetak igrača u svom pogonu i svaki od njih ima kvalitet da reši utakmicu. U prethodna dva kola imali ste priliku da vidite lepu i efikasnu igru crveno-belih. U nekim utakmicama koje smo igrali ranije protiv Zvezde, pokazalo se da možemo da im pariramo, neke partije su rešavali lagano, tako da očekujem od mojih igrača prvo da uživaju u ovoj utakmici, kao i da daju sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat - izjavio je Aničić na konferenciji za medije.

 

U prva dva kola, Crvena zvezda je ostvarila maksimalan učinak, dok je Mačva zabeležila po jednu pobedu i poraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading