POZNATI SVI PAROVI ČETVRTFINALA: Derbi Intera i "Farmaceuta", MINA za Matića na završnom turniru Lige Evrope!

Autor:

Sport

06.08.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice su na programu u ponedeljak i utorak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić

Minimalnim pobedama u revanš mečevima Vulverhempton i Bazel overili su plasman na završni turnir Lige Evrope koji počinje u ponedeljak.

Još ranije su prolaz obezbedili Kopenhagen, Šahtjor, Inter, Mančester junajted, Inter, Bajer i Sevilja, a poznati su i četvrtfinalni parovi. "Crveni đavoli", našeg veziste Nemanje Matića, favoriti su u duelu sa Kopenhagenom, "starim znancem" Crvene zvezde, koga je aktuelni srpski šampion izbacio letos u kvalifikacijama za Ligu šampiona boljim izvođenjem penala na stadionu "Parken" u prestonici Danske. Ipak, četa Stala Solbakena je u revanšu protiv Basakšehira pokazala da nije "topovsko meso", kada je deklasirala prvaka turske sa 3:0. Velika borba vodiće se u, po mnogima, derbiju četvrtfinala između Intera i nemačkog Bajera iz Leverkuzena, a neizvesnost se očekuje i u okršaju Šahtjora i Bazela.

Višestruki osvajač Lige Evrope Sevilja takođe je favorizovana u dvoboju sa engleskim Vulvsima, koji su "preživeli" dramu u završnici protiv grčkog šampiona i plasirali se na "F8".

Četvrtfinala su na programu u ponedeljak i utorak.

Liga Evrope, četvrtfinala

Ponedeljak, 10. avgust

Mančester junajted - Kopenhagen

Inter - Bajer

Utorak, 11. avgust

Šahtjor - Bazel

Vulverhempton - Sevilja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading