OGLASIO SE VUČELIĆ: Predsednik Partizana OTKRIO SVE o sastanku sa Miloševićem, šta će reći "Grobari"?!

Autor:

Sport

06.08.2020

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku..

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić, prvi čovek Partizana

Predsednik Partizana Milorad Vučelić otkrio je detalje sa sastanka u Humskoj na kome se razmatrao položaj trenera Sava Miloševića. Vučelić je otkrio da je šef struke crno-belih nudio ostavku, a potvrdio je da će biti promena u timu, što će obaviti struka.

- Ima vremena za priču. Pričaćemo... Nigde ja neću pobeći - poručio je Milošević novinarima nakon sastanka.

- Verujem da se ovo više neće dešavati. Preispitali smo sve, razgovarali dugo i podrborno, doneli nekoliko rešenja i nadam se da će izaći na dobro - rekao je Vučelić.

- Savo postavlja svoju odgovornost, naravno, što je logično, ali nismo hteli da razgovaramo o ostavci. Ponudili smo da razgovaramo, došao je kasnije ceo stručni štab. Bilo bi ishitreno da se sad nešto dešava pred ono što nas čeka - dodao je prvi čovek "parnog valjka".

RepublikaFoto: Starsport
Strateg kluba iz Humske Savo Milošević

 

Vučelić je potvrdio da se crno-beli nalaze u krizi, ali očekuje da se ona prevaziđe.

- Vidljiv je krizni period, postoji mnogo elemenata za to. Stručni štab je pozvaniji da kaže koje su mane. Neke posledice će se videti. Nadam se da ćemo igru i realizaciju postaviti na bolji način. Uveren sam i da je ovo samo incident.

- Najavljeni su rezovi u ekipi...

„To će morati da obavi stručni štab“.

Podsetimo, Partizan će u trećem kolu dočekati Javor u trećem kolu Superlige Srbije, a igrači vicešampiona će učiniti sve da siprave kiks poraz u Novom Pazaru od 3:2.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading