VEČERAS SE NASTAVLJA LIGA ŠAMPIONA POSLE PAUZE ZBOG KORONE: Ronaldo pred ambisom, Siti skida krunu "kralju"

Autor:

Sport

07.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica Srba boriće se za trofej prvaka Evrope - Luka Jović, Nikola Maksimović i Ivan Šaponjić.

Kristijano Ronaldo

Posle pet meseci pauze elitni fudbal se vraća, i to zaostalim mečevima osmine finala Lige šampiona. Fudbaleri Juventusa predvođeni Kristijanom Ronaldom možda su se ponovo prošetali kroz italijansko prvenstvo, ali se u takmičenju koje ih najviše zanima nalaze pred ambisom. Lion ih je savladao sa 1:0 u Francuskoj, što je odličan rezultat pred večerašnji duel (21.00, Arena sport 2) u Torinu. Bez obzira na to, golman "stare dame" Vojćeh Ščensni nada se da će Ronaldo rešiti duel het-trikom, kao što je uradio prošle godine protiv Atletiko Madrida.

- Tim je spreman, oko nas postoji okruženje slično kao prošle godine pre utakmice protiv Atletiko Madrida. Možemo da preokrenemo rezultat ponovo, niko na svetu ne sumnja da Kristijano Ronaldo može opet da postigne het-trik - rekao je Ščensni.

Čast Srbije u nastavku Lige šampiona braniće trojica naših fudbalera, a to su Ivan Šaponjić (Atletiko Madrid) Nikola Maksimović (Napoli) i Luka Jović, koji bi mogao da bude adut Zinedina Zidana na gostovanju Reala Mančester sitiju (21.00, Arena sport 1). "Kraljevski klub" nalazi se u nezavidnom položaju pošto je na svom terenu poražen sa 2:1.

 

UEFA je odredila da se završnica Lige šampiona (od četvrtfinala) zbog problema sa koronavirusom igra u Lisabonu, gde će samo jedan susret odrediti putnika u polufinale. Dva para četvrtfinala već su poznata, pa će tako snage odmeriti Atalanta - Pari Sen Žermen (12. avgust) i Lajpcig - Atletiko Madrid (13. avgust).

LIGA ŠAMPIONA

osmina finala

PETAK

Juventus - Lion 21.00  (0:1)

Mančester siti - Real 21.00  (2:1)

SUBOTA

Barselona - Napoli 21.00  (1:1)

Bajern - Čelsi 21.00  (3:0)

Četvrtfinale

12. avgust

Atalanta - PSŽ 21.00

13. avgust

Lajpcig - Atletiko 21.00

* U zagradi su rezultati prvih mečeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading