(VIDEO) OKLIZNUO SE PARTIZAN: Drama i goleada u Novom Pazaru, veliki kiks crno-belih!

Autor:

Sport

05.08.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo kolo Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik na meču protiv Novog Pazara

Fudbaleri Partizana poraženi su u drugoj rundi Superlige Srbije na gostovanju od Novog Pazara sa 3:2(1:0). Meč je bio izuzetno dinamičan i uzbudljiv, pun preokreta, a četa Sava Miloševića je ispustila priliku da zadrži stečeno vođstvo od 2:1 u 73. minutu, pa je izgubila važne bodove na startu prvenstva.

"Parni valjak" je odlično započeo meč, ali je Umar Sadik propustio dve velike prilike, već u 2. i 4. minutu. Uzvratio je domaćin preko Tomića, a Pazarci su došli do vođstva u 23. minutu iz penala koji je skrivio Zdjelar.

Nedeljković je precizno iveo kazneni udarac, mladi golman gostiju Popović bio je na lopti, ali nije uspeo da intrveniše.

 

 

Do kraja prvog poluvremena viđena je inicijativa Partizana, ali bez stopostotnih prilika, pa je Novi Pazar na veliki odmor otišao sa minimalnim vođstvom.

Crno-beli su stigli do preokreta u drugom delu. Najpre je izjednačio Sejduba Suma u 59. minutu. Posle dva pokušaja Čolića, lopta se odbila do Gvinejca koji je savladao čuvara mreže Pazara Drobnjaka. Već u 70. minutu, Takuma Asano je iskoristio svoju brzinu, odlično istrčao i doneo prednost gostima (1:2).

Ipak, vođstvo kluba iz Humske trajalo je tek tri minuta. Perić je iskoristio nesmotrenost u defanzivi gostiju i pogodio za 2:2, a samo pet minuta kasnije došlo je do novog preokreta, kada je Novi Pazar poveo autogolom Miletića.

Ogromnu priliku imao je Partizan da poravna na 3:3, ali je rezervista Đorđe Ivanović u 80. minutu pogodio prečku.

Do kraja susreta gosti nisu uspeli da postignu makar jedan gol, pa su doživeli neplanirani kiks u prvenstvu.

Crno-beli će meč trećeg kola Superlige Srbije igrati u nedelju, kada u Humsku stiže Javor, dok je povratnik u elitni rang takmičenja stigao do prvih bodova posle startnog poraza od Crvene zvezde na Marakani (0:3).

Superliga, 2. kolo

Inđija - Voždovac 0:1(0:1) /Stojčev 25/

Novi Pazar Partizan 3:2(1:0) /Nedeljković p. 22, Perić 73, Miletić 78 ag - Suma 59, Asano 70/

Bačka - Spartak 19

Crvena zvezda - Radnički Niš 19

Metalac - Mačva 19

Rad - TSC 19

Radnik - Mladost 19

Zlatibor - Proleter 19

Vojvodina - Čukarički 21

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading