OVO JE MIHINA FOTOGRAFIJA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA: Republika došla u posed svedočanstva o jezivom ustaškom piru!

Autor:

Sport

05.08.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović je u potresnoj ispovesti otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Preneli smo vest sa jezivim detaljima iz Mihajlovićevog detinjstva. On je otkrio da je njegov najbolji drug, Stipe, pucao na njegovu sliku, kao i da je zapalio porodični dom Mihajlovića u Borovu.

Mi smo došli do te čuvene fotografije i ekskluzivno vam je predstavljamo. Kao što se može videti na njoj se i dalje nalazi rupa od metka, koja podseća na jeziv period koji je priživela porodica Mihajlović tokom rata u Hrvatskoj.

Foto: Priivatna arhiva
- Pod mojim pritiskom, roditelji su spakovali najnužnije stvari i doselili se u Beograd. Priključio nam se i brat Dražen. Posle je do nas stigla vest da je naša kuća u Borovu minirana i da je neko ispalio metak u moju sliku na zidu. U tom groznom činu bilo je određene simbolike, poruka je bila više nego jasna. Ko je mogao baciti bombu na našu kuću? Ko je i zašto pucao u moju i Draženovu sliku? Ta pitanja su me proganjala dok napokon nisam saznao istinu. To je učinio Stipe, jedan od mojih najboljih drugova iz detinjstva, kojeg sam doživljavao kao brata. Videli smo se 2000. godine u Zagrebu. Došao je u hotel i pitao me da li sve znam. Priznao mi je da je zapalio kuću, ali i spasao moje roditelje. Oprostio sam mu - piše u knjizi koju je 2012. napisao Miroslav Gavrilović.

Siniša je pre pet godina po prvi put posle rata posetio rodno Borovo i kuću u kojoj je živeo sa porodicom.

RepublikaFoto: Priivatna arhiva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading