NIKOLIĆU PREKIPELO: Guglajte zašto sam napustio Partizan!

Autor:

Sport

04.08.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski mediji su ponovo razgovarali sa Markom Nikolićem, nekadašnjim trenerom Partizana, a sada čovekom koji vodi Lokomotivu i koji je uspeo da održi drugo mesto za plasman u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Između ostalog, bilo je i pitanja oko njegovih odnosa sa upravom kluba, konkretno su istražili da je Nikolić često bio u sukobima.

- Da, to je odgovor, bio sam u konfliktima sa upravama. Ko hoće da sazna više o meni, može da gugla, ukucajte "zašto je Nikolić napustio Partizan"- rekao je on za "Championat.com".

- Jednom sam otišao iz kluba dva kola pre kraja prvenstva, a bili smo na prvom mestu i prošli smo u finale Kupa. Isto je i sada, mogu raditi u Lokomotivi pet godina, a mogu i pet dana. Ne plašim se da ću izgubiti posao, želim nezavisnost u donošenju odluka. Sada problema u Lokomotivi nemam- rekao je on.

 


- Možda je neko želeo, ali niko nije pokušao da mi se meša u posao- rekao je Nikolić.

Lokomotiva će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a Nikoliću neće biti prvi put da vodi neki tim u ovom takmičenju pošto je to činio sa Videotonom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading