ŠIPTARSKE BAHANALIJE NA IBICI: Šaćiri "ladio jaja" na jahti!

Autor:

Sport

05.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula uslikan na odmoru sa prijateljima i lepoticama, a pažnju je privukao momenat kada nabija tuš u šorts!

Džerdan Šaćiri, fudbaler Liverpula i reprezentativac Švajcarske

Navikao nas je fudbaler Liverpula Džerdan Šaćiri na to da ne ume baš da se ponaša ni na fudbalskom terenu, a, bogami, ni van njega. Momak koji se proslavio time što je provocirao Srbe, simulirajući albanskog orla posle gola za Švajcarsku na Mundijalu 2018. u pobedi nad našom reprezentacijom (2:1), sada je uhvaćen u neverovatnoj pozi. Kada se neko odmara, ponekad se žargonski kaže da ladi jaja, a Švajcarac albanskog porekla bukvalno je to i radio kada su ga paparaci uslikali na jahti koja se zove "Lola" u blizini španskog letovališta Ibica.

Šaćiri se ludo provodio sa drugarima i nekoliko lepotica dok je plovio pod zastavom Švajcarske, a u jednom trenutku je zgrabio crevo i usmerio ga ka međunožju, hladeći genitalije. Njegovi prijatelji su se još teže obuzdavali, pa je tako jedan od njih hvatao za guzu devojku koja mu je bila okrenuta leđima. Paparaci su takođe snimili i kako Džerdan i prijatelji na jahtu prebacuju i skupocen šampanjac, pa nema sumnje da je u pitanju bila luda žurka uz alkohol i lepe žene. Krilni napadač očito je preterao sa sunčanjem, što se da videti po fotografijama na kojima je crven poput raka.

Ne može da se kaže da Šaćiri nije zaslužio ovakav odmor. Sa Liverpulom je ove sezone postao prvak Engleske i klupski šampion sveta iako ga Jirgen Klop nije mnogo koristio. Zbog toga se spekuliše da će momak rođen u Gnjilanu uskoro napustiti Enfild.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading