UOČI DERBIJA ZA EVROPU: I "Voša" i "Čuka" žele pobedu

Autor: Tanjug, Republika

Sport

04.08.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da se njegova ekipa neće zadovoljiti nerešenim rezultatom u derbiju drugog kola Superlige protiv Vojvodine.

RepublikaFoto: Starsport
Štoper Čukaričkog Stefan Šapić na meču protiv Vojvodine

- Znamo da je Vojvodina fenomenalna ekipa, pokazali su to kroz Superligu i Kup, napravili su veliki uspeh. Iako idemo u goste, iako igramo protiv realno dosta kvalitetnijeg rivala nego što je to bila Inđija, ne treba ništa da menjamo u našem stilu igre. Očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu, ali i dobar ishod po nas. Dobar ishod bi podrazumevao da osvojimo tri boda. Nema tu mnogo šta da se priča, s obzirom na naše ovosezonske ambicije, mada smo naravno svesni da za rivala imamo fenomenalnu ekipu Vojvodine - rekao je Šapić za klupski sajt.

Napadač Vojvodine Momčilo Mrkaić kaže da domaći tim neće imati lak posao protiv gostiju iz Beograda.


- Sigurno je da nas očekuje još jedna teška i tvrda utakmica. Čukarički ima dobre igrače, dobro igraju i dobro su započeli sezonu. Međutim, igra se na našem terenu i nadam se da ćemo, kako vreme odmiče, sve više i više podizati našu formu. Samim tim, verujemo da možemo do prve pobede ove sezone - rekao je Mrkaić.

Ekipa Aleksandra Veselinovića u prvom kolu Superlige pobediila Inđiju (3:0), dok su izabranici Nenada Lalatovića odigrali nerešeno sa TSC-om (2:2).

Meč između fudbalera Vojvodine i Čukaričkog igra se sutra od 21 sat na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading