CRVENO-BELI U PROBLEMU: Bogati Turci kvare Zvezdin veliki posao!

Autor:

Sport

04.08.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je već da Crvena zvezda želi Federika Makedu u svojim redovima. Srpskom šampionu sada je posao otežan zbog toga što se u trku za potpis bivšeg fudbalera Mančester junajteda uključila turska Alanja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kako pišu grčki mediji, Makedi i Panatinaikosu je najavljeno da će, posle Crvene zvezde i kluba iz Emirata, dobiti i ponudu iz Alanje. Turski klub želi da napravi jak sastav, pošto će igrati u evropskim kupovima, a kako stvari stoje, potreban joj je novi napadač.

Najbolji strelac Alanje Papis Sise nalazi se sa korak od prelaska u Bešiktaš, pa čelnici turskog kluba žele da mu dovedu dostojnu zamenu. Prema navodima, Panatinaikos će dobiti ponudu od 1.500.000 evra, a koliko novca je spremljeno Italijanu za potpis, za sada ostaje tajna.

RepublikaFoto: youtube.com/Vasilis Zaf
Federiko Makeda

Makeda, kažu, traži 1.000.000 evra godišnje i zbog toga za sada se nije dogovorio ni sa Crvenom zvezdom, niti sa klubom iz Dubaija.

Nekadašnji mladi reprezentativac Italije u prošloj sezoni je odigrao 37 utakmica za Panatinaikos i postigao 15 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading