DEBITUJE U SREDU NA "MARAKANI": Bivši fudbaler Monaka POTPISAO

Autor:

Sport

03.08.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavio paraf na ugovor.

RepublikaFoto: Starsport
Utakmica Crvena zvezda - Radnički iz prethodne sezone

Radnički iz Niša saopštio je da je ugovor sa klubom potpisao crnogorski vezista Danilo Dašić (19), koji je prošlu sezonu proveo u ekipi Zlatibora.

Nišlije u sredu od 19 časova gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici drugog kola Superlige Srbije, a mladi Crnogorac će već tada imati šansu da debituje za novi klub.

- Ovo je novo iskustvo za mene. Imao sam priliku da se uverim da je Radnički vrhunski organizovan klub. Došao sam da pomognem Radničkom da ispuni svoje ciljeve, a to su i moji lični ciljevi. Da igram u timu koji se bori za vrh tabele i plasman u Evropu - rekao je Dašić po potpisivanju ugovora.

Najbolje se snalazi na pozicije zadnjeg veznog, ali po potrebi može da odigra i centralnog vezistu ili čak štopera.

- Mogu da pokrijem nekoliko pozicija na terenu. Ovde je žestoka konkurencija, puno je kvalitetnih igrača, ali to mi je samo motiv više da naporno radim i izborim se za svoje mesto u Radničkom - dodao je Dašić.

 

Novi fudbaler Nišlija je karijeru započeo u rodnim Beranama, a za prvi tim je debitovao već sa 17 godina. Potom je otišao u Monako u kom je proveo šest meseci, ali je morao da napusti Kneževinu zbog novog rukovodstva koje ga nije imalo u svojim planovima, pa se preselio u ekipu Zlatibora sa kojom se plasiorao u Superligu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading