PSŽ KRADE LIVERPULU SUPERZVEZDU: Ovaj transfer može da promeni istoriju fudbala

Autor:

Sport

03.08.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tektonski poremećaj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil van Dajk i Nejmar u duelu

Jedan od najboljih fudbalera minhenskog Bajerna Tijago Alkantara napustiće Nemačku ovog leta, a činilo se da će zasigurno njegova naredna destinacija biti Liverpul. Ipak, u celu priču se sada uključio Pari Sen Žermen koji u ovom trenutku ima pol-poziciju u trci za potpis sjajnog veziste.

Španskom fudbaleru ugovor sa Bavarcima ističe za godinu dana, pa je zbog toga na velikom popustu. Naime, njegova vrednost se procenjuje na 48 miliona evra, a delovalo je da će ga Liverpul dovesti za svega 25.

Ipak, da bivši fudbaler Barselone ne završi na "Enfildu" postarao se PSŽ koji je Bajernu ponudio 27 miliona funti, odnosno 30.000.000 evra.

 

 

Alkantara (29) je karijeru započeo u Barseloni za čiji je prvi tim debitovao kao 18-godišnjak, nakon što je prošao kompletnu omladinsku školu Katalonaca, a u Bajern je prešao 2013. godine. Od tad je za nemačkog velikana odigrao 231 utakmicu u svim takmičenjima, a postigao je 31 gol.

 

Da li će ovog leta pojačati Liverpul, Pari Sen Žermen ili neki treći tim, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, Tijago je igrač koji donosi prevagu, pa tako možda bude ključan i u budućoj borbi za trofej Lige šampiona, pa na taj način promeni istoriju fudbala...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading