JOŠ JEDAN SKANDAL U LINGLONG SUPERLIGI SRBIJE: Crveno-beli traže izuzeće sudije Simovića!

Autor:

Sport

03.08.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira u srpskom fudbalu. Posle novog rata saopštenjima Zvezde i Partizana, ovog puta se u glavnoj ulozi našla Vojvodina.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Simović na večitom derbiju

U Vojvodini nisu zadovoljni suđenjem Novaka Simovića u prvom kolu Superlige na utakmici protiv TSC-a koja je završena rezulta tom 2:2, pa su zatražili od Sudijske komisije da im on više ne deli pravdu.

Ono što je posebno interesantno je da se radi  o sudiji iz Lovćenca, mesta nadomak Bačke Topole odakle je TSC.

- Mi smo se obratili FSS-u i Sudijskoj organizaciji, kao i Zajednici, povodom nezadovoljstva na toj utakmici. Mislim da smo direktno oštećeni i tražili smo izuzeće Novaka Simovića za sve buduće utakmice. Vojvodina je najstariji građanski klub u Srbiji, trofejni klub, ne zaslužuje takav tretman - naglasio je član upravnog odbora kluba sa Karađorđa Ljubomir Apro na konferenciji za medije.

Inače Novak Simović je delegiran za drugo kolo Superlige i deliće pravdu u sredu od 17 časova na meču Novi Pazar - Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading