PONOVO SE OGLASIO TRENER NAPRETKA: Evo šta sada kaže o penalu za Partizan!

Autor:

Sport

03.08.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka poraženi su u 1. kolu Linglong Superlige Srbije od Partizana sa 3:1.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Ivanović

Posle završetka meča trener Kruševljana Dragan Ivanović bio je izuzetno iznerviran odlukom sudije Danila Grujića da dosudi penal za Partizan.

Ipak, dva dana kasnije šef stručnog štaba Napretka govori u dosta smirenijem tonu.

-  Prvo poluvreme smo odigrali na visokom nivou, odvažno napali Partizan, ali i uspešno amortizovali atake. Na kraju smo zasluženo i poveli. U nastavku nije bio plan da branimo stečeni kapital, ali momci su ostali u šoku posle povrede Živkovića. Bila je to prava trauma i za nas na klupi, jer odmah je bilo jasno da je u pitanju teška povreda. Na gol je otišao 18-godišnji Jordanov i pokazao da je talentovan, ali svima je u podsvesti bila i želja da mu pomognu - objasnio je Ivanović za Sportski Žurnal.

Detalj iz 85. minuta i povlačenje Marka Živanovića i Uroša Vitasa za najstrožu kaznu je nezaobilazna tema. Strateg Kruševljana ipak smatra da su njegovi izabranici mogli i posle tog gola da spasu bod, samo da su uspeli da se oporave od šoka.

- Da smo se do kraja bavili organizacijom igre, možda smo mogli do izjednačenja, jer Partizan je želeo pobedu i to nam je ostavljalo mnogo prostora na njihovoj polovini. Bilo je dovoljno vremena, ali penal je predstavljao novu traumu i teško je bilo očekivati da se momentalno resetujemo. U svakom slučaju, mogu samo da čestitam mojim igračima. Ako ovako nastave, biće i pobeda - uverava Ivanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading