ZICER ZA PARTIZAN: Veliki ljubimac "Grobara" neočekivano postao SLOBODAN igrač

Autor:

Sport

02.08.2020

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ovo moraju da iskoriste.

RepublikaFoto: Starsport
Valeri Božinov i Leonardo u dresu Partizana

Bivši fudbaler Partizana Valeri Božinov postao je slobodan igrač nakon što su mu iz Peskare poručili da spakuje kofere, jer se ne nalazi u planovima trenera Andree Sotila.

Bugarin je član Peskare bio samo šest meseci, a za klub je zabeležio samo tri nastupa na kojima je u igri proveo svega 29 minuta.

Božinov vreme u Peskari neće pamtiti po lepom, jer je tu bilo svega, a najmanje fudbala za njega. Za šest meseci u klubu, on je zaradio crveni karton na klupi za rezerve, povredu, a povrh svega se pojavila i pandemija koronavirusa, pa Bugarin nikako nije mogao da se nametne.

Bugarski mediji su 34-godišnjeg napadača već počeli da sele u Levski.

- Tačno je da ne ostajem u Peskari. Pričao sam s predsednikom kluba i složili smo se da ne produžavamo ugovor, koji ističe 31. avgusta. Žao mi je što sam bio povređen, jer sa novim trenerom mogao sam da pomognem klubu. Sada sam potpuno zdrav i treniram nakon tri nedelje oporavka - rekao je Božinov.

 

Sa druge strane, možda se može očekivati i reakcija Partizana koji je u potrazi za još jednim kvalitetnim napadačem, a pogotovo će to biti slučaj ukoliko Umar Sadik napusti crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading