"DELIJE" PREZADOVOLJNE: Deki dobio OZBILJNO pojačanje pred nastavak Superlige!

Autor:

Sport

02.08.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je da je bio uzbuđen zbog svog debitatantskog nastupa za seniorski tim crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Eraković sa saigračima u crveno-belom dresu protiv Novog Pazara

Devetnaestogodišnji defanzivac juče je debitovao za Zvezdu u meču prvog kola Superlige protiv Novog Pazara, u kom su izabranici Dejana Stankovića slavili 3:0.

- Ovo je moj san, od malih nogu, od kada sam počeo da treniram fudbal - da debitujem za prvi tim Crvene zvezde. Ostaje žal što je bilo pred praznim tribinama, jer imam ogromnu želju da istrčim pred naše navijače i da zajedno sa njima slavim pobede. Nadam se da ću ubrzo imati priliku da se pokažem i našem 12. igraču - rekao je Eraković za klupski sajt.


- Postojala je pozitivna trema, što je i normalno, ali mislim da se to nije videlo na terenu. Drago mi je i što nismo primili gol, jer je za ekipu veoma važno da mi u defanzivi ulivamo sigurnost i ne pravimo greške.
 
RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Eraković

Usled novih pravila, rezervni igrači su umesto na klupama sedeli na tribinama, tako da je mladi štoper ipak imao podršku.


- Bodrili su me saigrači, ne samo danas, već od kada sam prekomandovan u prvi tim. Ovde sam među najmlađima i stariji igrači mi dosta pomažu. Lepo sam se uklopio, prihvatam sugestije bez problema i sujete i zaista se trudim da ih što više slušam kako bi unapredio igru - zaključio je Eraković.

Perspektivni centralni bek pokazao je pouzdanom igrom da može biti veliko pojačanje za trenera Dejana Stankovića za nastavak takmičenja u Superligi Srbije, naročito jer popunjava mesto tzv. bonus igrača. Podsetimo, svaki tim mora da počne meč bar sa dvojicom fudbalera rođenih 1999. godine, ili mlađih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading