Ivanić kupio "Delije" doživotno, pa poručio - tek smo počeli!

Autor:

Sport

02.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac drugog gola na meču protiv Novog Pazara Mirko Ivanić nije krio zadovoljstvo zbog odličnog starta u novoj sezoni. Takođe, Ivanić podseća da je ovo tek početak i da je veoma bitno da svaki igrač pruži maksimum.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

- Pokazali smo jednu zadovoljavajuću partiju danas, ali možemo mnogo bolje. Vidi se da je ovo prva utakmica u sezoni. Trener Stanković je rekao da će prva utakmica biti kao pripremna. Tek smo počeli. Takođe, primetno je da smo malo umorni. Imamo malo vremena da se odmorimo i da sledeći meč bude još bolji – počeo je Ivanić.

Zvezdina četvorka podseća da nije toliko važan broj na dresu, koliko je bitno da svaki igrač pruži maksimum na terenu.

- Svakako da ćemo imati sastanak na kom ćemo sagledati sve situacije gde smo mogli mnogo bolje da reagujemo. Treba da budemo zadovoljni rezultatom i igrom. Očekivali smo da će biti ovako i nije bilo iznenađenja večeras. Takođe, želim da kažem da ne igra broj na dresu, već mi sami i da je najvažnije kako se osećamo u timu. Imamo svoje ciljeve i najvažnije je da svako pruži maksimum.

 

 

 

Ivanić ne krije zadovoljstvo zbog postignutog gola, a veruje da može još bolje.

- Ovo mi je drugi penal zaredom koji sam postigao, imali smo malih problema sa izvođenjem jedanaesterca na početku prošle sezone. Zadovoljan sam što sam dao gol i zahvalio bih se treneru Stankoviću što mi je ukazao poverenje za penale i za sada to koristim. Mogu još mnogo bolje da igram. Osećam veliku podršku i poverenje od strane stručnog štaba i osećam se fantastično. I kada sam postigao pogotak radovao sam se na specifičan način –  podvukao je Zvezdin vezista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading