Gospodo iz FSS, nemojte da brukate: Zvezda presavila tabak, traži suspenziju Grujića!

Autor:

Sport

01.08.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se otvorenim pismom, koje je upućeno na adresu Fudbalskog saveza Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Večiti derbi

Razlog ovog saopštenja bila je utakmica između Napretka i Partizana, u kojoj je po njihovom mišljenju došlo do velike greške sudije Danila Grujića, koja je direktno uticala na rezultat meča.

Crno-beli su slavili posle preokreta rezultatom 3:1.

Iz Crvene zvezde smatraju da dosuđeni penal za Partizan u 87. minutu meča nije postojao.

Otvoreno pismo prenosimo u celosti:

- Poštovano rukovodstvo FSS,

Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta cete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Кako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali?

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Grujić

Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87 minutu utakmice.

Zbog toga tražimo da sudija Danilo Grujić bude najstrože kažnjen. Time će se srpski fudbal zastiti od raznih mešetara a svim akterima u startu poslati jasna poruka.

 

 

 

Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijacima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu.

Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono sto od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala- stoji u saopštenju Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading