JEDINSTVENI MIHA: Ponekad je tišina moćnija od reči!

Autor:

Sport

01.08.2020

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović objasnio je zbog čega svojim igračima posle poraza od Fiorentine nije rekao ni reč, ali i otkrio da piše knjigu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Njega i Bolonju čeka poslednje kolo i meč protiv Torina u nedelju, kada se Mihajlović nada iskupljenju za neke vrlo loše partije u skorije vreme posle restarta sezone zbog pandemije korona virusa.

- Hoćemo da pobedimo u tom poslednjem meču i mislim da svi u italijanskom fudbalu jedva čekaju da se ova sezona agonije okonča. Ovo nije fudbal. Izabrali smo jedini put da završimo sezonu i srećom, uskoro je gotova. Probaćemo da pobedimo, jer nije isto imati 49 bodova i 46 - rekao je Mihajlović pred meč sa Torinom u nedelju.

Srpski trener je predvideo da ni sledeća sezona nije potpuno normalizovana već u najavi.

- Sledeća sezona će takođe imati anomalija, ali ćemo probati da se prilagodimo. Učite nešto u svakoj novoj sezoni i moramo da izvučemo ono pozitivno iz lošeg perioda. Bilo je čudno zbog svega što se dešavalo u svetu i meni i nadam se da ništa od toga neće da se ponovi nikad više - dodao je Mihajlović.

Njemu će meč protiv Torina biti jubilarni 300. na klupi trenera jedne ekipe u Seriji A, a igraće baš protiv jednog od svojih bivših klubova.

 

- To je lepo dostignuće, voleo bih da budem trener jiš nekih desetak godina i onda da postanem direktor. Ako dostignem 600 utakmica kao trener posle 600 kao igrač, plus sve kroz šta sam prolazio, rat, bolest... Moje iskustvo će biti dragoceno da neko uči iz njega - veruje Miha.

Otkrio je da piše knjigu o svemu što se dešava, i da će ona biti štampana u izdavačkoj kući kod Urbana Kaira, nekadašnjeg šefa iz Torina koji je posebno bio brižan prema Mihajloviću dok je ovaj bio u zdravstvenoj krizi.

 

Ispričao je i kako je "izribao" svoje igrače posle teškog poraza od Fiorentine 4:0.

- Nisam im rekao ni reč. Ponekad je tišina moćnija od reči. Ovi momci su odrasli ljudi i ako hoće da se blamiraju opet, onda će to i uraditi. A ako ne razumeju to sada, onda neće nikada - objasnio je Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading