SVI GLEDAJU SAMO U NJEGA: Povređeni Mitrović otkrio da li će igrati u meču odluke za ulazak u Premijer ligu

Autor: Butasport, Republika

Sport

01.08.2020

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je sve jasno.

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport
Aleksandar Mitrović

Najvredniji meč u svetu fudbala, finale plej-ofa Čempionšipa za ulazak u Premijerligu na programu je u utorak, 4. avgusta, od 20.45 po srednjeevropskom vremenu, a rivali će biti Brentford i Fulam. Možda i ključno za ishod meča biće zdravstveno stanje najboljeg strelca lige Aleksandra Mitrovića, koji je zbog povrede propustio Fulamove bitke u polufinalu.

Tri dana uoči te utakmice, oglasio se najbolji fudbaler Fulama.

-  Imam povredu zadnje lože. Ne znam još da li ću biti spreman za meč na Vembliju. Nadam se da ću biti, ali neću biti sigurno na 100% spreman - istakao je Mitrović za Butasport.

 

Prema kladionicama, Brentford je favorit.

- Pa dobro, fudbal se ne igra u kladionicama. Imali su dobru sezonu iza sebe, završili bod ispred nas u regularnom delu tako da je normalno da imaju prednost. Ali mislim da imaju i veći pritisak jer su već imali dve šanse da direktno uđu u Premijer ligu koje nisu iskoristili, tako da videćemo... Oni su ekipa koja voli da igra fudbal sa dosta poseda, šansi, biće dobra utakmica i nadam se da ćemo da dobijemo - zaključio je golgeter Fulama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading