MA, KAKVE PARE: Kanga se samo zbog OVOGA vratio u Zvezdu i odbio BOGATAŠE!

Autor: Telegraf, Republika

Sport

01.08.2020

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se agent gabonskog fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga u dresu Crvene zvezde

Luj Denol, agent Gelora Kange, otkrio je da se Gabonac vratio u Crvenu zvezdu zbog dugoročnog ugovora, pandemije koronavirusa, ali i sjajnog ambijenta na stadionu "Rajko Mitić".

– Situacija oko korona virusa je pomogla u odluci da dođe u Zvezdu, može se slobodno reći. Finansijski aspekat mu ovde nije bio najvažniji jer je dobre ponude imao i iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je momenat takav da je bilo lakše da odluči da dođe ovde gde mu je sve poznato i zna ljude, upravu, ima dobra iskustva – izjavio je za “Telegraf” Denol.

 

– Sada bi bilo veoma nezgodno otići u neku dalju zemlju u vreme pandemije korona virusa, a ono što tamo ima ne može da se uporedi sa ovim što mu pruža Marakana i ovaj ambijent, svi znamo kako izgleda kad se ovde igra velika evropska utakmica – dodao je Kangin agent napominjući da je fudbaler iz Gabona upravo na stadionu "Rajko Mitić" doživeo najlepši trenutak u karijeri kada je Zvezdu uveo u Ligu Evrope.

Na odluku Kange uticalo je to što su mu crveno-beli ponudili i duži ugovor.

– Gelor ima 29 godina i Zvezda mu je sa tri godine pružila dugoročnu sigurnost. Prethodno, kraći ugovor mu je ponudila Sparta Prag, dok je Trabzonspor dodatno ispao iz kombinacije jer je izbačen iz Evrope – objasnio je Luj Denol.

Podsetimo, Kanga se među crveno-bele vratio posle sjajne sezone u dresu praške Sparte za koju je postigao 12 ligaških pogodaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading