FRANCUZ SE NE PREDAJE: Žiru preti novom napadaču Čelsija!

Autor:

Sport

31.07.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Čelsija Olivije Žiru kaže da je očekivao da će Čelsi dovesti velika pojačanja za narednu sezonu, ali poručuje da je sperman da se bori za mesto u timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Olivije Žiru

Tokom nedavno završene sezone je bilo mnogo spekulacija oko Olivijea Žirua i oko njegovog ostanka u Čelsiju.

Često je Francuz počinjao mečeve sa klupe, ali je na kraju ipak rešio da ostane na "Stamford bridžu", da se bori za mesto u timu, da bi posle svega uspeo da donese priličan doprinos u osvajanju četvrtog mesta u Premijer ligi.

 - Čelsi je veliki klub, koji troši novac da pojača tim i očekivao sam da će neko doći. Sa Zijehom i Vernerom Čelsi će probati da bude konkurentniji. Da ste mi rekli da je to igrač mog profila koji dolazi ne bih bio zabrinut. Ostali timovi igraju prilično čvrsto protiv nas i nije loše da imamo veliku tačku oslonca koja može da napravi dobru vezu u napadu - kazao je Žiru za Lekip aludirajući da bi mogao da igra zajedno za Vernerom u napadu.

- Ipak nisam naivan, Verner nije došao da sedi na klupi. Međutim uradiću sve kako bi Lampard bio u teškoj situaciji kada se radi o biranju tima - dodao je Žiru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading