BANE PRVI PUT PROGOVORIO O SRPSKOM ŠAMPIONU: Ivanović - niko me nije zvao u Zvezdu

Autor:

Sport

01.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Nikakvog kontakta nisam imao sa crveno-belima, a da su me pozvali, možda bih i došao - ispričao je iskusni defanzivac prijateljima

RepublikaFoto: Starsport
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović

Branislav Ivanović (36) nije dobio nikakvu ponudu od Crvene zvezde da dođe na Marakanu, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf. Nakon osvajanja duple krune sa Zenitom krenule su priče da bi iskusni defanzivac mogao da pojača crveno-bele. Međutim, Ivanović, koji se odmara u Dubrovniku sa porodicom i priprema se za novu sezonu, požalio se prijateljima da niko od čelnika Zvezde nije kontaktirao s njim!

- Zasad nisam dobio nikakvu ponudu iz Zvezde, tako da su dosad sve bile prazne priče o mom dolasku na Marakanu. Ako me neko bude zvao, onda ću razmotriti ponudu. Sada nema potrebe da razmišljam o selidbi u Beograd - kazao je Ivanović prijateljima.

Srpski fudbaler će karijeru najverovatnije nastaviti u Evertonu, sa kojima pregovara otkako mu je istekao ugovor u Zenitu. Na njegov prelazak u engleski klub uticaće i to što će ponovo sarađivati sa Karlom Ančelotijem (61), koji mu je bio trener u Čelsiju i sa kojim je osvojio Premijer ligu i FA kup 2010. godine.

- Karijeru ću verovatno nastaviti u Evertonu, od njih sam dobio dobru ponudu. Videću još kako će se stvari odvijati - rekao je Ivanović drugarima u Hrvatskoj.

BROJKE

13 TROFEJA OSVOJIO IVANOVIĆ U KARIJERI

3.2 MILIONA EVRA ZARAĐIVAO PO SEZONI BANE U ZENITU

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić (54), koji je radio sa Ivanovićem još dok je igrao za OFK Beograd, kaže da su za srpskog asa vrata Marakane uvek otvorena.

- Ivanovića veoma cenim, ali teško mi možemo da priuštimo takvog igrača. On ima mnogo jak ugovor i ta priča nije realna. Banetu su vrata Zvezde uvek otvorena ako želi da dođe - objasnio je nedavno Terzić.

On je istakao da srpski tim razmišlja o jeftinijim igračima.

- Mi ipak moramo da gledamo neke druge igrače, malo jeftinije. Pogledi Mrkele i Stankovića su upereni na drugu stranu - zaključio je Terzić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading