VULETIĆ SMISLIO NOVU TEORIJU ZAVERE: Otvoreno poručio Terziću - NO PASARAN!

Autor: b92.net

Sport

31.07.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo nije bilo "pecki" među večitima, ali najglasniji u crno-belom taboru je predočio novu teoriju zavere. Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić izjavio je da generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić želi da postane predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

On je za B92.net izjavio da to lobiranje uveliko traje, ali da iz Humske to neće dozvoliti.

- Iz Fudbalskog saveza Srbije nam najavljuju da ćemo barem još dve godine čekati na uvođenje VAR tehonologije u srpskom fudbalu. U komisiji, zaduženoj za uvođenje VAR tehnologije je Kostadin Terzić, zaposleni kadar u Komisiji za licenciranje FSS. Izuzev pitanja kako je moguće da u Komisiji za licenciranje sedi sin generalnog direktora jednog od klubova koji plediraju na licencu, svedoci smo ovih dana velikog zaveta ćutanja, klasične omerte u srpskom fudbalu- priča Vuletić i nastavlja:

- Tako se za novog predsednika FSS samostalno i bahato već pobrojao delegate i već izabrao doktor Terzić, koji, uprkos činjenici da ceo FSS radi za njega i njegov klub, da mu je sadašnji predsednik zaposlio sina, nije zadovoljan. On želi više. I to iza leđa. Želi da jedna raja nema dva gospodara i da ne može dva globa trpeti. Menadžerski krugovi koji u njemu vide slamsku spasa nastoje da već u narednoj sezoni Srbija dobije doktora za predsednika FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Taj plan, o kojem niko ne sme ništa javno da kaže a svi za njega znaju, očigledno ide preko leđa FK Partizan, već anticipirajući Zvezdu kao narednog šampiona. Ako drugi to ne smeju, ja im smem poručiti – no pasaran- poručio je Vuletić.

Potpredsednik Partizana je nezadovoljan i izborom termina za utakmice prvog kola nove sezone u Linglong Superligi Srbije.

 

- Nova sezona počinje tako što od svih klubova u prvom kolu FK Partizan jedini igra svoju utakmicu u 17.30 časova, dok ostali klubovi igraju od 19 časova pa nadalje. Emiter, kupac i nosilac TV prava bez bilo kakve konsultacije sa našim klubom određuje termine u kojima se igra utakmica. Za sledeće kolo planirani termin je još raniji – 17.00 časova. Nije ovo njima prvi put da se ovako ophode prema Partizanu. Kod njih važi pravilo da Partizan leti treba da igra popodne u vreme velike vrućine, a zimi uveče u vreme najveće hladnoće- dodao je potpredsednik Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading