ZVEZDA ČUPA KOSU SA GLAVE ZBOG STRANCA: Odbio dve ponude i baškari se u Beogradu!

Autor: MaxBet sport

Sport

31.07.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Hoze Kanjas dva puta je odbio da ode iz ovog kluba, uprkos tome što nije u planovima trenera Dejana Stankovića!

RepublikaFoto: Starsport
Hoze Kanjas

Od decembra meseca, Kanjas nije odigrao ni minuta u dresu crveno-belih. Iako je stigao u klub kao veliko pojačanje iz grčkog PAOK-a i kao igrač sa zavidnim iskustvom igranja u najjačim ligama sveta, Kanjas nije uspeo da pokaže zbog čega je doveden i sada svi sede skrštenih ruku, tražeći najbolje rešenje.

A ono je – identična ponuda kakvu sada ima u Crvenoj zvezdi. Naime, Kanjas prema ugovoru ima godišnju zaradu od 500.000 evra, a s obzirom na to da ima 35 godina i zna da mu je karijera pri zalasku, nema problem da sedi i čeka eventualnu ponudu sa druge strane, dok Crvena zvezda i dalje na njegovo ime isplaćuje zaradu.

 

Kanjas zimus nije pristao da pređe u Ujedinjene Arapske Emirate i Rusiju, pa je Zvezda morala da nastavi da ispunjava obaveze propisanom ugovorom, javlja "Maxbet sport".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading