"Zvezda je najbolji i najskuplji tim lige"

Autor:

Sport

30.07.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Novog Pazara na startu Superlige gostuju Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da je Crvena zvezda institucija, ali da njegovoj ekipi niko ne može da uskrati pravo na borbu i nadu u predstojećoj utakmici na stadionu "Rajko Mitić".

- Težak meč na startu. Možda je olakšavajuća okolnost što ne igraju pred navijačima jer bi tribine sigurno bile ispunjene. Gledali smo njihove poslednje pripremne duele i probaćemo da nešto iz te analize iskoristimo. Favorit u fudbalu ne mora uvek da pobedi, to je igra 11 protiv 11 - rekao je Kolašinac.

On je dodao da Pazar u Beogradu ne želi da bude u podređenom položaju, uprkos kratkom vremenu za pripreme i činjenici da su novi fudbaleri stizali po etapama. Kada je u pitanju sastav koji će se suprotstaviti Crvenoj zvezdi, Kolašinac je otkrio da ima jednu ili dve dileme.

- To se pre svega odnosi na bonus igrače do 21 godine. Na nama je da pokušamo da iznenadimo, iako o protivniku ne treba trošiti reči. To je naš najtrofejniji i najbolji klub, sa najvećim budžetom i najkvalitetnijim igračima. Sada im se vratio i (Gelor) Kanga - naveo je Kolašinac.

Strateg Novopazaraca priznao je da je utakmica protiv Crvene zvezde, koja je zakazana za subotu od 19.30 na Stadionu Rajko Mitić, možda i kruna njegove dosadašnje karijere.

 

- Nije lako biti trener, posebno kada imate Crvenu zvezdu i Partizan u dva uvodna kola. Hvala upravi, klubu i gradu koji su omogućili takmičenje na velikoj sceni. Nadam se da ćemo igrači i ja to da opravdamo - rekao je Kolašinac.

Utakmica se igra u subotu od 19.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading