ZLATANOV SAIGRAČ O TRENINZIMA U MILANU: Ibrahimović urla zbog svake greške

Autor:

Sport

30.07.2020

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović svojim pristupom i igrama je izvukao Milan iz prosečnosti Serije A i doveo ga do plasmana u Evropa ligu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Rosoneri su jedna od najboljih evropskih ekipa nakon pauze zbog koronakrize i njihov mentalitet se promenio zbog neuništivog 38-godišnjeg Šveđanina.

Njegovi saigrači ga izuzetno cene i on je na San Siru jedini gazda što je potvrdio i Ismael Benaser, prvotimac Milana.

 - On vam puno pomaže, sa njim na terenu uvek želite da uradite više, ne želite da izgubite loptu. Morate dati sve od sebe jer on traži savršenstvo. Ako ne date, ubiće vas. Urlaće na vas ako napravite grešku - rekao je vezista iz Tunisa pa nastavio:

 - On je takav, ali u pravu je. Ispravno je što urla na nas ako pogrešimo i ispravno je ne reći ništa kad se radi dobro. Tako učite i postajete igrač za najviši nivo.

U 19 ovosezonskih utakmica za Milan (stigao je u januaru 2020.) postigao je deset golova i imao pet asistencija, a nekoliko je utakmica posle pauze morao da propusti zbog povrede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading