Nakon što je ostao bez Zlatne lopte, Levandovski je postao još veći gubitnik

Autor:

Sport

30.07.2020

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Levandovski je sa 51 golom u dosadašnjem delu sezone igrao fudbal života, ali će se na kraju ispostaviti da je postao najveći gubitnik u vreme koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Levandovski je bio prvi favorit za osvajanje Zlatne lopte, ali je odluka Frens Fudbala da ove sezone ne bira najboljeg ugasila sve nade iskusnog Poljaka.

Sinoć je napadač Bajerna doživeo dodatno razočaranje jer je i definitivno ostao bez Zlatne kopačke koja će prema svemu sudeći pripasti Ćiru Imobileu.

Imobile je protiv Breše postigao svoj 35. gol ove sezone u Seriji A, dok je Levandovski sezonu u Bundesligi završio sa 34 gola.

Fudbalera Lacija može stići samo Kristijano Ronaldo koji protiv Rome treba postići čak četiri gola, što se obzirom na trenutnu formu Juventusa čini nemogućim.

Poljskom napadaču ostaje uteha da je sa Bajernom osvojio novu duplu krunu i da će imati priliku da konačno i osvoji Ligu šampiona u svojoj itekako uspešnoj karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading