(NE)OČEKIVANO: Odlaže se početak Serije A!

Autor:

Sport

30.07.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Serije A Paolo dal Pino rekao je da postoji mogućnost da početak sledeće sezone bude odložen kako bi svi timovi dobili malo više vremena za odmor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Paolo dal Pino rekao je da čelnici lige imaju zakazan sastanak za ponedeljak i da će tada biti određen definitivan datum početka sezone 2020/21. Prema odluci koja je trenutno na snazi, sezona bi trebalo da počne 12. septembra.

- Kada razmišljamo o narednih nekoliko meseci, imamo brojne brige. Počevši od zdravstvenog protokola koji je trenutno na snazi jer je veoma teško testirati sve u ligi svaka četiri dana. Moraćemo da pronađemo druge metode koje će nam olakšati taj posao - rekao je Dal Pino za Korijere dela Sera.

- U ponedeljak imamo sastanak na kome ćemo razgovarati o kalendaru za sledeću sezonu i tada ćemo utvrditi konačne datume. U ovom momentu razmišljamo o 12. septembru, ali pokušavamo da to odložimo bar malo kako bi svi dobili više vremena za odmor - dodao je on.

- Mogućnost da odložimo početak sezone postoji, samo ćemo videti za koliko - zaključio je prvi čovek Serije A.

Italijanski mediji spekulišu da ovo znači da će nova sezona početi 19. septembra i da će kalendar biti takav da će jedna izgubljena nedelja biti nadoknađena tako što će se igrati 2. i 3. januara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading