IBANJEZ I VIJEIRA UGLAS PORUČUJU: Terziću, vrati i nas u Zvezdu!

Autor: Marija Stefanović

Sport

31.07.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lučo: Već sam se nekoliko puta nudio, ali na Marakani nisu bili zainteresovani, Ugo: Ako se sad ne vratim u Beograd, ne znam kad ću

RepublikaFoto: Starsport
Ibanjez i Vijeira

Želimo i mi ponovo da obučemo crveno-beli dres, poručuju za Srpski telegraf bivši igrači Crvene zvezde Luis Ibanjez (32) i Ugo Vijeira (32).

Nakon povratka Aleksandra Kataia i Gelora Kange na Marakanu, te pregovora crveno-belih sa Mičelom Donaldom, i njihovi bivši saigrači poručili su generalnom direktoru kluba Zvezdanu Terziću da bi voleli da ponovo zaigraju pred "Delijama". Oni su sa Zvezdom osvojili titulu u sezoni 2015/16, a sa klupe ih je predvodio Miodrag Grof Božović.

Argentinski fudbaler priznaje da je više puta izrazio želju da se vrati u Srbiju.

RepublikaFoto: Starsport

- Nekoliko puta sam se ponudio Terziću jer sam želeo da se vratim. Nije mi čak bila mnogo bitna ni plata, pristao bih i za manje para. Međutim, Zvezda tad nije bila zainteresovana za mene. Ja sam uvek želeo da se vratim u klub, a isto mislim i sad. Čak me i navijači redovno zovu u Beograd i moram da priznam da mi je veoma drago što me nisu zaboravili - ističe Ibanjez.

Ibanjez: Bila bi mi čast da sarađujem sa Dejanom Stankovićem, on je prava fudbalska legenda

Srpski klub je prošle godine preuzeo Dejan Stanković, a Ibanjez poručuje da bi mu bila čast da sarađuje sa takvom fudbalskom legendom.

RepublikaFoto: Starsport

- Svi znaju ko je Dejan Stanković. On je legenda Zvezde, a pored toga je i veoma cenjen u Italiji. Siguran sam da će odraditi dobar posao. Samo imam malu zamerku što su izgubili u derbiju, to nije smelo da im se desi - tvrdi Ibanjez.

Vijeira: Zvezda je sad u mnogo boljoj finansijskoj situaciji i to daje igračima sigurnost

Njegovo mišljenje deli i bivši napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira.

- Ako se ne vratim ove godine u Crvenu zvezdu ili naredne, teško da ću nakon toga ponovo zaigrati u Beogradu. Ja bih voleo da dođem, ali nije do mene. Klub je sad u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego ranije i to daje dodatnu sigurnost igračima da se vrate - kaže Vijeira i dodaje:

- Video sam i da su Katai i Kanga ponovo u klubu i to je odlična stvar. Oni su kvalitetni igrači koji mogu mnogo da pomognu timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading