EKSKLUZIVNO REPUBLIKA SAZNAJE: Evo GDE Bane Ivanović nastavlja karijeru! Doneo je ODLUKU

Autor:

Sport

30.07.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više dileme.

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović u dresu reprezentacije Srbije

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović nedavno je postao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Zenitom, koji je predvodio do duple krune sa kapitenskom trakom na ruci. Od tada se u medijima pisalo da postoji šansa da iskusni defanzivac pojača Crvenu zvezdu, ali po svemu sudeći, od toga neće biti ništa.

Kako Republika saznaje, prekaljeni majstor se trenutno nalazi u jednom hotelu u Dubrovniku gde se individualno sprema za narednu sezonu, a izvor blizak Ivanoviću otkrio je za naš portal gde će stameni štoper nastaviti karijeru.

- Bane ide u Everton - rekao je izvor za Republiku.

Foto: Privatna arhiva
Branislav Ivanović u Dubrovniku

Takođe, izvor je dodao da Ivanovića iz Crvene zvezde niko nije ni kontaktirao, kao i to da bi on razmotrio ponudu da je ona uopšte stigla.

Ivanović je prethodne tri sezone proveo u Zenitu, a pre toga je ispisao istoriju u dresu Čelsija. U London je stigao iz moskovske Lokomotive, a pre toga je u domovini nastupao za OFK Beograd i Srem u kom je počeo karijeru.

 

 

 

Takođe, Ivanović je rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije Srbije za koju je odigrao 105 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bozidat

30.07.2020 13:50

Ivanovic nece u Everton to su rekli I celnici tog kluba