ZVEZDA VRAĆA BOŽOVIĆEVE ASOVE: Deki okuplja Grofovu bandu!

Autor: M. S. - D. K.

Sport

30.07.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magija koju u nogama imaju povratnici u tim Crvene zvezde Aleksandar Katai (29) i Gelor Kanga (29), uz stabilnost u srcu veznog reda, koju donosi još jedno potencijalno novo-staro pojačanje Mičel Donald (31), razgaljuje srca "Delija" i nostalgično najavljuje stvaranje tima snova na Marakani.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Tako će šefu struke crveno-belih Dejanu Stankoviću (41) igra u pohodu na treće vezano učešće u Ligi šampiona i potvrda domaće dominacije počivati na trilingu koji je procvetao pod komandom Miodraga Grofa Božovića (52), koji je na klupi crveno-belih sedeo od 2015. do 2017. godine.

Crnogorski stručnjak je u razgovoru za Srpski telegraf istakao da je oduševljen povratkom bivših učenika u Ljutice Bogdana.

PLJUŠTAĆE ASISTENCIJE

Božović je doveo Kangu i Donalda iz Rusije u Zvezdu, dok je Kataija zatekao u klubu i od njega je napravio paklenog pakera i asistenta.

- Povratak Kataija i Kange je dokaz da su igrali odlično u Zvezdi pre nekoliko godina i da i te kako vrede.Reč je o dva vrhunska tehničara, koje krase kreativnost, odličan šut i, nadasve, nesebičnost, pa sam uveren da će pljuštati asistencije tog tandema. Kada je o Donaldu reč, promenio je filozofiju tima otkada je stigao u klub i predstavljao savršenu sponu između odbrane i napada. Primera radi, učinio je Marka Grujića boljim igračem, vrednim Liverpula. Nema šta, odličan potez je vraćanje te trojke - izjavio je Božović.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai i Grof Božović

On je dodao da Kanga i Katai neće gušiti jedan drugog na terenu iako obojica vole da imaju loptu u svom posedu.

- Obojica su navikli da preuzimaju odgovornost i ne verujem da će smetati jedan drugom. Naprotiv. Biće to ubojiti tandem.

 

PROCVETAĆE BRAĆA

Značajnu ulogu kod Božovića imao je i Luis Ibanjez (32), koji čitaoce našeg lista uverava da će triling Katai-Kanga-Donald ponovo zablistati na Marakani.

- Odlično je to što se okuplja stara ekipa, verujem da će Zvezda imati vrhunski tim naredne sezone jer to su sve odlični fudbaleri. Deki Stanković će ih učiniti još boljim igračima, znaće kako da ih uklopi. S njima će napad na Ligu šampiona biti lakše izvodljiv. Što se mene tiče, odmah bih se vratio u Zvezdu ako bi me želeli - poručio je Argentinac.

RepublikaFoto: Starsport
Kanga i Donald

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading