NEZAPAMĆENI PROBLEMI ZA BARSU: Setijen za meč protiv Napolija na raspolaganju ima samo 15 igrača!

Autor:

Sport

29.07.2020

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone juče su počeli pripreme za nastavak Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setijen

Barselonu već naredne nedelje očekuje revanš utakmica osmine finala na Kamp Nou protiv Napolija. U prvom meču bilo je 1:1 i jasno je da Barsa ima ulogu favorita, ali ovaj tim u poslednje vreme baš ne pruža igre koje se očekuju.

Katalonci nisu uspeli da odbrane titulu u Španiji iako su imali sve u svojim rukama pred nastavak lige. Očajne igre nisu baš nešto što navijačima daje optimizam pred nastavak Lige šampiona.

Takođe tu je i veliki problem za Kikea Setijena zbog povređenih fudbalera i igrača koji nemaju pravo nastupa zbog suspenzije. Neverovatno zvuči da će trener Barse imati na raspolaganju svega 15 fudbalera i da će morati da pozove nekoliko igrača iz rezervnog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Arturo Vidal i Serhio Buskets neće igrati zbog kartona, dok su povređeni Samuel Umtiti, Ronald Arauho i Osman Dembele. Artur Melo odbija da igra do kraja sezone što je itekako naljutilo sve u klubu. Sa druge strane, Brajtvajt nema pravo nastupa ove sezone u Ligi šampiona.

Tako Setijen trenutno na raspolaganju ima golmane Ter -Štegena i Neta, i igrače Pikea, Lengleta, Albu, Firpa, Semeda, Rakitića, Puiga, De Jonga, Roberta, Grizmana, Suareza, Fatija i Mesija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading