JOŠ JEDNO POJAČANjE NA “KROVU”. Putinčanin je novi/stari igrač "Zmajeva"

Autor:

Sport

29.07.2020

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Nikole Vujnovića koji je jutros predstavljen kao novi igrač Voždovca, ovog popodneva ugovor je potpisao i Marko Putinčanin koji je već dobro poznato lice na “Krovu”!

RepublikaFoto: FK Voždovac
Marko Putinčanin

Putinčanin je bio član Voždovca od 2016. do 2018. godine kada je bio deo sjajnih rezultata kluba kao standardan na mestu zadnjeg veznog.

Nakon igranja u Vojvodini i dve sezone provedene u Olimpiji iz Ljubljane, Putinčanin je odlučio da se vrati na mesto uspeha i pokuša da u narednoj sezoni pomogne Zmajevima u pohodu na vrh tabele.

– Lep je osećaj vratiti se u Voždovac. Krajem prošle sezone došao sam u Voždovac da treniram i održavam formu i mislim da je to jedini klub u Srbiji u kojem mogu da dođem uvek i budem dočekan raširenih ruku, moja druga kuća. Sa obzirom na to da nisam bio u klubu dve godine mogu da primetim da je klub rapidno napredovao u mnogo segmenata. Kako u sportskom sektoru i u organizaciji, tako i u marketingu i infrastrukturi tako da je i to jedan od razloga zbog kojih sam došao. Voždovac je uvek glasio za odlično organizovan klub, a sada je sve to podignuto za nekoliko nivoa – počinje priču Putinčanin.

Putinčanin će ove sezone verovatno biti najstariji u apsolutno podmlađenom timu Voždovca, te tako ne beži od uloge lidera i timu i napominje da je spreman da preuzme to breme na sebe.

– Došlo je vreme da ja budem najstariji u ekipi. Da, izgleda da ćemo Stojčev i ja biti najstariji ove godine, ali rekao bih da godine ništa ne znače. Ekipa je sastavljena od jako talentovanih mladih igrača koji su takođe kvalitetne ličnosti i sjajni fudbaleri i mislim da ćemo imati odličnu saradnju na terenu i van njega. Pričao sam o ambicijama kluba sa rukovodstvom i šefom stručnog štaba i želje nam se poklapaju, a to je sam vrh tabele. Jasan cilj je ispred nas i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo – zaključio je novi igrač Voždovca.

Putinčanin će imati priliku da opet zaigra na dobro poznatom terenu na stadionu na krovu TC Stadion već u subotu kada Zmajevi dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice u prvom kolu ovosezonskog izdanja Linglong Superlige Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading