IGRAČ SEVILJE IMA KORONU: Treninzi prekinuti, a klub za osam dana čeka Evropa

Autor:

Sport

29.07.2020

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sevilja je objavila da je jedan njen igrač pozitivan na koronavirus i da se zbog toga do daljnjega prekidaju grupni treninzi prvog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Sevilje

 - Nakon redovnog testiranja svih igrača, trenera i klupskog osoblja, ustanovljeno je da je jedan član prvog tima pozitivan na koronavirus. Zaražena osoba ne oseća nikakve simptome, odličnog je zdravlja i nalazi se u samoizolaciji kod kuće. Klub je odmah obavestio sve nadležne službe, prekinuo treninge i dezinfikovao sve klupske prostorije. Odrađena je još jedna serija testiranja, čiji će rezultati biti poznati u četvrtak. Igrači treniraju po individualnom programu poštujući sve epidemiološke mere - stoji u službenom klupskom sapštenju.

Vest o pozitivnom igraču došla je samo osam dana pre prve utakmice osmine finala Evropa lige, koju bi Sevilja trebalo da igra kod kuće protiv Rome pa je odigravanje tog susreta sada pod znakom pitanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading