Inter zasluženo drugi, Napoli se ispromašivao!

Autor:

Sport

28.07.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Intera je uspela da savlada Napoli sa 2:0 (1:0) u okviru 37. kola Serije A i da se tako vrati na drugo mesto ovog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Intera

Bilo je jako zanimljivo u derbiju kola, posebno u prvom poluvremenu gde su pretili i jedni i drugi, a Inter je došao do prednosti već u 11. minutu. Tada je centaršut bio sa desne strane ka Lukakuu, lopta ga je preletela i došla do Biragija koji upošljava Dambrozija, a ovaj bez problema šalje loptu u mrežu za 1:0.

Nakon toga Napoli bolji rival, stvarali su šanse, napadali, uglavnom preko Insinjea koji se ispromašivao. Ređale su se šanse za Napoli, ali gola nije bilo u prvom poluvremenu u mreži Handanovića koji je bio odličan večeras.


U drugom poluvremenu nešto smirenija igra i jednih i drugih, sve do 74. minuta kada Inter stiže do još veće prednosti. Tada je Lautaro Martinez prešao nekoliko metara sa loptom, opalio i pogodio gol Mereta za konačnih 2:0.

Napoli je imao dosta šansi, ali je očigledno da će morati da rade na realizaciji. Sa druge strane, Inter stiže do drugog mesta na tabeli na samo kolo pre kraja.

Nikola Maksimović je odigrao čitav meč za Napoli.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading