BIVŠI IGRAČ ZVEZDE NE DOLAZI U PREMIJER LIGU: "Kada mu je rečeno gde ide, odmah je rekao da neće"

Autor:

Sport

28.07.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzimajući u obzir brojne faktore Premijer lige BiH još uvek nije atraktivno takmičenje, na svojoj koži je to osetio Tuzla City tokom pregovora sa Lorencom Ebisiliom, nekadašnjim fudbalerom Ajaksa i Crvene Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Ebisilio

Ebisilio se proteklih nedelja počeo spominjati kao moguće pojačanje Tuzla sitija. Pregovori između dve strane su se odvijale u dobrom smeru, ali je 28-godišnjak odlučio da ne dođe u BiH.

Potvrdio je to u razgovoru za tamošnje medije Azmir Husić. Ambicizoni vlasnik tuzlanskog premijerligaša je kazao kako Ebisilio jednostavno nije želeo da igra u eliti BiH.

- Teško možemo da dovedemo 'bombu' do Bosne i Hercegovine. Radimo nešto, ali teško je dovesti zvučno ime, bez obzira na novac, ljudi se boje. Imali smo priliku da dovedemo igrača koji je imao 52 nastupa za Ajaks. Kada je došlo da je to Bosna, kada mu je menadžer to saopštio on je rekao da jednostavno neće da ide u tu ligu da nije bitan novac - rekao je Husić.

Osim za Ajaks, sa kojim je nastupao u Ligi šampiona Ebisilio je igrao još u Ukrajini, Azerbejdžanu, Rusiji, Kipru i Japanu, a jedno vreme bio je i član beogradske Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading